Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/15/2020 in all areas

 1. 2 points
  Salut. Viziteaza topicul din descrierea mea si ia legatura cu in cazul in care crezi ca serviciile mele iti pot fi de folos.
 2. 1 point
  Salut, caut un scripter cu experiență pentru un server mod GodFather, serverul este hostat, rulează deja, doar că nu am timp pentru scripting. Aștept reply sau mesaje in privat.
 3. 1 point
  https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=554042
 4. 1 point
  Ce toti banii ma ? Bai vere, o dai la intors? Se vede ca te-ai futut pentru 10E, in poze se vede foarte bine ca ai zis altceva si acuma ? Ce bani sa mai iti dau ma ? ti-am dat 10E pentru gm si inca 10E pt update-uri, ce bani mai vrei ?
 5. 1 point
  Multumesc pentru gm, am inceput un edit la el, sincer ma asteptam sa gasesc mai putine buguri, dar e cam "full" cum s-ar spune. Stiu ca te-am ajutat cand ai avut un bug la vw de la masinile mafiilor in timpul warurilor, cu placere apropo Sper sa continui acest proiect, si sa incerci ceva mai "maret".
 6. 1 point
 7. 0 points
  Daca ai o suma destul de maricica (mai ales ca zici ca vrei gamemode de la 0) ma poti contacta pe discord: MihaiADV#2297
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.