Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/14/2019 in all areas

 1. Cum as putea sa pun acel tabel in stanga, e panel burned, ar trebuii sa fie ceva din css sau ceva de genul, nu le am cu panel-urile si de asta cer ajutor.
  1 point
 2. M-am uitat si eu peste topic, arata impresionant GM-ul. Am intrat si-mi place ce ai facut pe acolo. Mult succes, am sa mai intru si eu.
  1 point
 3. Furi de la Razvan si cica faci tu
  1 point
 4. Nu, cer ajutor pentru ca vreau sa-l rezolv de ce sa.mi pierd atat timp si sa-l postez pe net? Mi se pare o mare prostie mai ales sa spun ca e munca mea. Se vede clar ca e de pe net. Si sa ma crezi ca am rezolvat si eu majoritatea bugurilor, a mai ramas de numerotat corect factiunile asta o las la sfarsit de facut problema cu sloturile (insa cred ca am gasit problema datorita unui membru de pe acest forum) si de rezolvat bugul cu taxi. A ce am mai postat eu pe aici da.. ce pot sa spun nu scrie cate intrebari pot pune sau altceva. Ce am postat acum sunt doar cateva buguri la care nu gasesc rezolvare. Era de apreciat daca primeam un raspuns de la tine, nu aceasta concluzie :)). Vrei sa-ti zic ce vreau eu sa fac cu acest GM? Sa ma joc cu prietenii atat si pentru ca m.am plictisit de samp m.am gandit hai sa ma joc si eu dea scripterul pare distractiv sincer. Dar sa postez pe net ceva? Niciodata, te asigur.
  1 point
 5. Frumusel la prima vedere, poate putin de schimbat la design.
  1 point
 6. E comanda de rezerva in caz de uita /setadmin =))
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.