max Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 (edited) Salut numele meu este ice lucrez in acest "domeniu" de aproape 3 ani. Serviciile care le ofer: Panel de la 0. Update-uri la panel-ul tau actual. Compatibilitate la panel-ul tau actual. Metode de plata: Skrill Paypal Paysafecard Cum se procedeaza?: Cumparatorul imi ofera detalii cu privirea la produs Creeez produsul Clientul plateste Ii ofer produsul Metode de contact: Discord: $ice#7130 Email: [email protected] Edited December 11, 2022 by ice - 1 backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 7, 2022 Author Report Share Posted December 7, 2022 pentru hateri care vor zice nu recomand va rog nu recomand motiv x nu veniti sa dati cu hate ca n-aveti ce face acasa va multumesc backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentiin Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 Nu dau hate, te-ai pus in gura cu mine degeaba, dar ai un -rep de la mine, nu imi inspiri incredere deloc. =]]]] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 7, 2022 Author Report Share Posted December 7, 2022 2 hours ago, Vallentiin said: Nu dau hate, te-ai pus in gura cu mine degeaba, dar ai un -rep de la mine, nu imi inspiri incredere deloc. =]]]] Esti atat de prost incat nici nu ai un motiv valid pentru care ai venit sa dai -rep doar ca sa imi strici "imaginea" ca tie ti am spus de 5 ori la tn in topic ca esti incepator si codul tau nu este demn pentru a fii vandut si pentru ca nu ai cunostintele necesare pentru a oferi servicii scripting backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 7, 2022 Author Report Share Posted December 7, 2022 am mai gasit cateva proiecte pentru portofoliu Quote backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentiin Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 2 hours ago, kxthin said: Esti atat de prost incat nici nu ai un motiv valid pentru care ai venit sa dai -rep doar ca sa imi strici "imaginea" ca tie ti am spus de 5 ori la tn in topic ca esti incepator si codul tau nu este demn pentru a fii vandut si pentru ca nu ai cunostintele necesare pentru a oferi servicii scripting Nu, nu asta e motivul. Motivul este ca prin comportamentul tau neadecvat nu inspiri incredere, cel putin mie. Un asa zis Web Developer priceput ce stie sa si gestioneze timpul si cunostintele nu se apuca sa si injure ca la usa cortului clinetii sau oamenii cu care poarta discutii. Ca mi ai comentat tu in topicuri si ce ai mai aberat tu pe acolo, sunt niste scuze banale din frustrare, ma doare in cot ca mi a comentat domnul kxthin. Eu cel putin, bag de seama toate comentariile, hate, propuneri, rep uri, etc, pentru a imi imbunatatii si pentru a ma pricepe si mai mult in ceea ce fac, dar al tau a depasit nivelul de pana acum Poate cunostinte ai, dar parerea mea este ca poti oricand sa faci o teapa avand in vedere ca tu esti in continua caterinca mereu si dai semne ca ai ceva probleme la cap... Am terminat cu asta, succes in continuare ca ai nevoie dupa toate astea, dar oamenii sa aiba grija ce aleg si cum aleg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miXXeD.uP_Mihai.xD. Posted December 7, 2022 Report Share Posted December 7, 2022 Copiii certați-vă în privat, asta nu e secțiune de spam! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 7, 2022 Author Report Share Posted December 7, 2022 (edited) 3 hours ago, Vallentiin said: Nu, nu asta e motivul. Motivul este ca prin comportamentul tau neadecvat nu inspiri incredere, cel putin mie. Un asa zis Web Developer priceput ce stie sa si gestioneze timpul si cunostintele nu se apuca sa si injure ca la usa cortului clinetii sau oamenii cu care poarta discutii. Ca mi ai comentat tu in topicuri si ce ai mai aberat tu pe acolo, sunt niste scuze banale din frustrare, ma doare in cot ca mi a comentat domnul kxthin. Eu cel putin, bag de seama toate comentariile, hate, propuneri, rep uri, etc, pentru a imi imbunatatii si pentru a ma pricepe si mai mult in ceea ce fac, dar al tau a depasit nivelul de pana acum Poate cunostinte ai, dar parerea mea este ca poti oricand sa faci o teapa avand in vedere ca tu esti in continua caterinca mereu si dai semne ca ai ceva probleme la cap... Am terminat cu asta, succes in continuare ca ai nevoie dupa toate astea, dar oamenii sa aiba grija ce aleg si cum aleg... tu ai probleme mintale si ar trebui sa facem fundatie pentru strangere de fonduri ca ai retard de grad inalt tu n ai nici un drept ma copile sa vorbesti despre cunostintele mele din moment ce eu activez in acest domeniu de aproape 3 ani cand tu ti ai facut contul in august :)))))))))) Edited December 7, 2022 by kxthin backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLTEANUadv Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 -REP Salut, pozele pe care le-ai postat nu iti apartin. Acest panel este scris de mine integral in 2019 dupa cum se poate vedea si acolo jos "Developed by backcode.ro / @OLTEANUadv 85 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 9, 2022 Author Report Share Posted December 9, 2022 On 12/7/2022 at 4:48 PM, OLTEANUadv said: -REP Salut, pozele pe care le-ai postat nu iti apartin. Acest panel este scris de mine integral in 2019 dupa cum se poate vedea si acolo jos "Developed by backcode.ro / @OLTEANUadv 85 ti am dat mesaj in pm backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 11, 2022 Author Report Share Posted December 11, 2022 bump backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 11, 2022 Author Report Share Posted December 11, 2022 (edited) Pentru hateri sa rezolvat mica neintelegere va pwp sorry for 2x post Edited December 11, 2022 by ice backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted December 13, 2022 Author Report Share Posted December 13, 2022 (edited) bump Edited December 13, 2022 by ice backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted February 15 Author Report Share Posted February 15 @WopsScer tc nu mai ofer servicii web dev backcode.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts