Jump to content

UGMP.GF-MP.COM / 51.68.175.152:7777 - Global Freeroam - Underground Multiplayer Server


danuts

Recommended Posts

spacer.png

Salutare tuturor membrilor San Andreas Multiplayer România!

În acest topic, aș dori să vă prezint primul server oficial al clientului Underground Multiplayer, numit și Global Freeroam.

 

I. Ce este Underground Multiplayer?

Underground Multiplayer, sau UG-MP, este o ramura a clientului San Andreas Multiplayer, care are ca și avantaj accesul la conținutul oferit de GTA: Underground. în același timp oferind și developerilor ce dețin servere deja pe clientul SA-MP să migreze pe UG-MP, fără ca aceștia să rescrie scripturile. Migrarea poate fi la fel de ușoară ca simpla copiere a scripturilor.

GTA: Underground își propune să unească întregul univers 3D al companiei Rockstar Games într-un singur mod. Asta înseamnă hărți din GTA: Vice City, GTA III, Manhunt și Manhunt 2, Bully sunt adăugate, inclusiv armele proprii, vehicule, ped-uri, interioare, magazine, safehouse-uri, vreme și multe altele, fără a înlocui vreun fișier original San Andreas. În plus, sunt introduse și moduri realizate de către fani, cum ar fi: vehicule, ped-uri, arme etc. care se potrives cu estetica jocului, păstrând stilul Rockstar Games.

 

II. Ce ofera Underground Multiplayer?

UG-MP ofera o varietate largă de caracteristici, toate fiind documentate în secțiunea specială de pe site-ul lor. Puteți accesa documentația apăsând aici.

Am să las mai jos câteva chestii pe care le ofera UG-MP:

1. Sincronizare radio - include posibilitatea de a comuta stațiile radio cu ajutorul nativelor.

2. Control total asupra atmosferei din joc - ai posibilitatea să îți creezi o vreme custom pentru server-ul tău, având o gamă largă de opțiuni.

3. Suport pentru culori RGB pentru vehicule - nu mai trebuie să te bazezi pe un set static de coduri de culoare pentru vehicule.

4. Peste 300+ animații noi.

5. Culori sidefate pentru vehicule - exact ca în GTA V, doar că poți folosi ID-ul culorilor normale pentru vehicule sau RGB.

6. Modele noi - diferite modele noi de la ochelari, cărți etc.

7. Limite extinse pe partea clientului - click aici pentru a vizita pagina cu noile limite.

III. Ce este Global Freeroam?

 

 

Global Freeroam este unul dintre primele servere multi-language oficiale ale clientului Underground Multiplayer.

Ideologia acestui server este de a păstra o experiență de gaming cât mai curată. Experiența de gaming curată este o inițiativă în virtutea căreia echipa Global Freeroam dorește să creeze un mediu exclusiv, extrem de competitiv și fără probleme pentru player-base-ul său.

În cadrul acestei inițiative, ne angajăm să luptăm împotriva oricărei probleme care cauzează piedici în experiența voastră pe server.

Știu că, în România, această modificare a clientului San Andreas Multiplayer nu este deloc cunoscută, însă, merită să îi oferim o șansă și să ieșim un pic din zona asta de comfort și să încercăm ceva nou.

Pentru început, vreau să precizez că, pe server, ai posibilitatea de a te juca pe toate hărțile Rockstar Games (GTA 3, GTA Vice City, Bullsworth).

spacer.pngspacer.png

Poți accesa una dintre aceste hărți, utilizând comenzile: /lc, /vc, /bw. Mai multe teleport-uri veți găsi, utilizând comanda /teles.

spacer.png

Server-ul are mai multe minigame-uri, precum: Deathmatch, Derby, Race Deathmatch, Last Man Standing, Training etc. Aceste minigame-uri pot fi accesate, utilizând următoarele comenzi: /dm, /rdm, /lms, /tt. După utilizarea comenzilor /dm și /tt, vor apărea niște meniuri: unul cu mai multe hărti pentru minigame-ul Deathmatch, iar unul selectarea tipului de training (/tt), fiind 3 tipuri: walkies, runnies și mix.

spacer.pngspacer.png

De asemenea, server-ul vă pune la dispoziție toate vehiculele (61 de pagini de vehicule), atât din GTA Vice City, GTA III, dar și niște vehicule custom create de GTA: Underground Team.

spacer.pngspacer.png

Primul vehicul, după cum știți este din GTA Vice City, iar cel de-al doilea este din GTA III (ambele sunt Infernus). Pe lângă vehicule, există și skin-uri (144 de pagini de skin-uri).

La fiecare 5 minute (cu răspun dat de jucător) sau 30 de secunde (fără răspuns dat de jucător), se activează un Reflex Test, acesta având mai multe tipuri, de exemplu: fast typing, math, find animation, find vehicle, find weapon. În funcție de cât de repede răspunzi, atâtea puncte (scor) și bani primești.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

CAR TUNING SYSTEM

Un sistem foarte așteptat de jucătorii server-ului a fost cel de tuning pentru mașini. Poți tuna fiecare mașină disponibilă cu modurile specifice acesteia.

spacer.png

spacer.png

În momentul de față este activ un minigame care se numește Collect Giraffe Toys. Trebuie să aduni 120 de girafe. Acest minigame are parte doar în orașele din Vice City. Pentru fiecare girafă vei primi câte 100 de puncte.

spacer.pngspacer.png

Mai multe despre server puteți afla chiar voi intrând pe server, IP: UGMP.GF-MP.COM.

 

IV. Cum descarc și instalez Underground Multiplayer?

Pentru a instala GTA: Underground, ai nevoie de o copie 100% clean a jocului GTA San Andreas cu versiunea 1.0 al fișierului gta_sa.exe. Dacă îndeplinești această condiție, poți urmării pașii următori:

1. Descarcă SNAPSHOT 4.1.7 INSTALLER folosind acest link: click aici.

2. După descărcare, intrați în arhivă și executați installer-ul și alegeți folderul unde aveți instalat GTA San Andreas curat (fără moduri).

3. Fiți siguri că ați instalat crack-ul HOODLUM - dacă este nevoie, veți fi anunțați cu ajutorul installer-ului.

După ce ați instalat GTA: Underground, puteți executa ugmp.exe, apoi intrați in tab-ul oficial și selectați server-ul Global Freeroam.

Dacă aveți întrebări / probleme puteți să vă alăturați server-ului oficial de Discord al GTA: Underground, dând click aici sau server-ului oficial de Discord al server-ului Global Freeroam, dând click aici.

 

Platforme utile Global Freeroam:

Site - https://www.gf-mp.com

Forum - https://www.gf-mp.com/forum

Server Discordhttps://discord.com/invite/5fe29MD

Edited by matei_
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.