Jump to content

Recommended Posts

Salutare, de cateva luni am inceput activitatea pe canalul meu de youtube, initial pornind cu un content indreptat mai mult spre gaming. Recent am schimbat putin subiectele si contentul abordat si am decis sa ma axez mai mult pe latura de Vlogging educational sau de entertainment. Motiv pentru care am inceput o serie de storytime-uri, iar ultimul videoclip si cel care mie mi-a adus cea mai mare satisfactie pana in prezent, este acela in care am decis sa discut despre importanta facultatilor de IT in Romania, pentru a te putea angaja in domeniul acesta si sa impartasesc experienta mea si cat de mult m-a influentat pe mine o facultate de IT in a progresa si a-mi gasi un job. 

Pe viitor voi continua cu mai multe subiecte abordate, dar pana atunci va las un link catre video-ul acesta si va doresc vizionare placuta!

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hello, in videoclipul de azi vorbesc despre 10 lucruri pe care eu le-am considerat importante de stiut, inainte de a va apuca sa invatati programare, deoarece e posibil sa va dea batai de cap si s-ar putea sa aveti nevoie de niste informatii de plecare.

 

Link to post
Share on other sites

Salutare, in video-ul de astazi vorbim despre memorie selectiva, cum ne-o formam, de ce nu putem retine multe lucruri si de ce uitam foarte repede. De asemenea, prezint putin despre cum sunt eu la acest capitol, felul in care m-a influentat si ce solutii am gasit.

 

Link to post
Share on other sites

Salutare, in clipul de astazi prezint cele 2 mari laturi ale programarii, anume Front-End & Back-End si va spun mai in amanunt ce sunt si ce contin cele doua si pe care ati putea sa o alegeti in cazul in care doriti sa va apucati de invatat programare. Sper sa va placa si astept feedback! 

 

Link to post
Share on other sites

Salut, videoclipul de astazi este un storytime in care va povestesc despre mai multe intrebari si situatii penibile prin care am trecut, in momentul in care aveam sau urma sa am diferite interviuri pentru pozitii de programator.

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 1 month later...
 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By s4uriK
   Salut, caut un partener pentru a lucra la o comunitate de gaming/tutoriale pawn,html,mysql/afiliere servere pe comunitate/jocuri/concursuri pentru grad, fiind bazata pe mai multe parti. 
   Cerinte:
   Minim 17 ani Cunostinte ipb/ips timp petrecut minim 4 ore pe zi Muncitor La un moment dat, daca imi place activitatea si munca voastra, iar comunitatea ajunge destul de mare, o sa va si platesc pe luna. Nimic nu e gratis. O sa aveti si un salariu decent.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.